Hirdetés

Dragon Ball Xenoverse 2 - így teszik jobbá a harcrendszert

|

A játék producere egy interjúban árulta el, hogy mennyire fontos nekik a játékosok visszajelzése a második rész fejlesztése közben.

Hirdetés

Már javában készül a Dragon Ball Xenoverse 2, amely az ígéretek szerint nagyobb és jobb lesz, mint elődje. Az első rész ugyan nem sikerült rosszul, de azért bőven van hova fejlődni, szerencsére a producerrel készült interjú alapján a csapat nagyon komolyan veszi a feladatot.

Masayuki Hirano az interjúban főleg arról beszélt, hogy az első rész után mennyi értékes visszajelzést kaptak a játékosoktól, és hogy ez mennyire fontos volt a második rész fejlesztése során. A csapat szeretné kijavítani a harcrendszer hiányosságait, erre pedig több ötletük is van.

Az egyik leggyakoribb probléma az volt, hogy az online játékokban rendszeresen próbálták a játékosok húzni az időt, hogy time outtal nyerjék meg a meccset. Hiranóék ezt úgy orvosolják, hogy már automatikusan követhetjük az ellenfelet, így hiába menekül, mindig a közelében maradunk.

Ezen kívül a karakter létrehozásában is sokkal több lehetőségünk lesz majd, valamint a játékosokat összekötő hub világban repkedve mellékküldetéseket vállalhatunk, illetve egy teleportációs rendszerrel felfedezhetjük a Dragon Ball világát, szóval a tartalomra biztosan nem lesz majd panasz. Ti mennyire várjátok a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)