Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - megvan a zárt béta időpontja

|

A vártnál később indul a jelentkezés a Dragon Ball FighterZ zárt bétájára, amit végül szeptemberben próbálhatnak majd ki a szerencsések, akiket beválogatnak.

Hirdetés

Nemrég árulta el a Bandai Namco, hogy egy zárt bétatesztet is tart majd a Dragon Ball FighterZ megjelenése előtt, de az időponttal kapcsolatban az EVO alatt nem árultak el semmi konkrétumot. Akkor a jelentkezés napját mára, július 26-ára tűzték ki, de ennek elérkeztével némi csúszást jelentettek be.

Hirdetés

A bétatesztre - ami a korábbi hírek szerint csak PS4-en és Xbox One-on fut majd - végül nagyjából egy hónappal később, augusztus 22-én kezdődik a jelentkezés. Maga a bunyó pedig szeptember 16-ától 18-áig tart majd, ami nem túl hosszú azt tekintve, meddig készül rá a Dragon Ball FighterZ kiadója. A jelentkezés csúsztatását is azzal indokolták, hogy több időre van szükségük, a rendszerük a várhatóan rendkívül nagy számban beérkező jelentkezésekre való felkészítésére.

Mit gondoltok, felér majd a játék a körülötte lévő hype-hoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)