Hirdetés

Dota 2 - rendesen megkavarta a csapatokat az átigazolási szezon

|

Lassan lezárul az átigazolási szezon a Dota 2-ben, de az utolsó napokra még bőven jut izgalom.

Hirdetés

Akárcsak a hétköznapi sportokban, az e-sportokban is szigorú szabályok vonatkoznak az átigazolásra, nem lehet csak úgy egyik napról a másikra mezt cserélni. A Dota 2-ben ez az időszak március 7-én indult és három nap múlva zárul le, az erőviszonyok pedig igencsak átrendeződtek.

Az egyik legizgalmasabb változás, hogy a Team Secret két játéksa, w33 és Mysery is távoztak, helyüket pedig az EG két csodagyereke, a Secretben korábban is felbukkanó Arteezy és Universe töltötték be. Az Evil Geniuses kálváriája ezzel nem ért véget, a pletykák szerint ugyanis Fear és Sumail is otthagyják a mostanában elég felemásan teljesítő csapatot.

Valószínűlkeg senki sem lepődik már meg rajta, hogy a sokadszor visszavonuló aztán ismét felbukkantó Xiao8 megint összeszedett egy kínai álomcsapatot, amibe még a CDEC-ben játszó Agressifet is sikerült átcsábítani, így az LGD megint maga mögé utasíthatja a világot. A CIS régióban is megy a kavarás, a Vega, az Empire és a Team Spirit is cserélgetett. A csapatok végleges összeállítását itt nézhetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)