Hirdetés

DJ Hero vs Scratch - Irány a bíróság

|

Beperelte az Activisiont a Scratch: The Ultimate DJ kiadója.

Hirdetés

Kedden fordult a bírósághoz, a Scratch: The Ultimate DJ kiadója, a Scratch DJ Game LLC. A szervezet a Genius, és a Numark összefogásából született, és DJ játékok fejlesztésével, és kiadásával kíván foglalkozni. A Guitar Hero, és a Rock Band sikereit látva nem csoda, hogy sokan próbálnak meg betörni a piacra. Érezhette a veszélyt az Activision is, hiszen elég drasztikusan próbálta megakadályozni, a konkurens játék megjelenését.

A Scratch: The Ultimate DJ-t ugyanis egy kis, független fejlesztőcsapat készíti, a 7 Studios. Nekik szerződésük  volt/van a Genius-szal, de a játék folyamatosan késett. A Genius hamarjában 500.000 dollárral segítette ki a 7 Studios-t, de a Scratch csak nem akart elkészülni. Időközben, az Activision többször megkereste a kiadót, hogy megvásárolja tőlük a játékot, melyet a DJ Hero konkurenciájának érzett. A Genius azonban nem állt kötélnek, ezért az Activision trükkös megoldást választott.

Fogták magukat, és titokban felvásárolták a 7 Studios-t. Ez még nem lenne katasztrófa, de a Scratch még mindig sehol, és a Genius szerint az 7 Studios, és az Activision szándékosan hátráltatja a játék fejlesztését. Azután itt van a különleges kontroller is, amit a Numark segítségével, direkt ehhez a játékhoz fejlesztettek. A 7 Studios felvásárlásával - elméletileg - ez is az Activision kezébe került. A Genius és a Numark azt várja a bíróságtól, hogy kötelezze az Activisiont a kontroller visszaszolgáltatására, és a 7 Studios-t a játék befejezésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)