Hirdetés

Dishonored 2 - és még mindig van képünk hozzá

|

A Dishonored 2 az ősz egyik legjobban várt játéka és mint ilyen, minden pixeljére kíváncsiak vagyunk. Most éppen egy adag vadonatúj látnivalóval lepett meg minket a stúdió.

Hirdetés

Egyre jobban várjuk már, hogy betehessük a lábunkat a viktoriánus Londonra hasonlító nagyváros, Karnaca utcáira, az Arkane Studios új, részletgazdag Dishonored 2 képei pedig csak tovább fájdítják a szívünket.

Az új fotókkal nem a harcrendszer vagy a két főhős különbségeinek bemutatása a fejlesztőcsapat célja, hanem a cselekmény néhány szereplőjének, a játékmenet egyes jeleneteinek, valamint helyszíneinek prezentálása. Ennek pedig maradéktalanul eleget is tett az Arkane, gyönyörű képeken láthatjuk megelevenedni Corvo szülővárosát és egyes karaktereit: 

A Dishonored 2 megjelenés november 11-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ha szeretnél róla többet tudni, mindenképpen olvasd el részletes előzetesünket, majd nézd meg a legutóbbi gamescomos trailert, amelyben Emily bedurvul. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)