Hirdetés

Dishonored 2 - elégedettek leszünk a hosszával

|

A Dishonored 2 szinte kész, a játék rendezője már végig is játszotta. Elmondta, neki mennyi időbe telt, és mire számíthatnak a játékosok.

Hirdetés

Novemberig kell várnunk a Dishonored 2 megjelenésére, valószínűleg már csak a bugokat javítják, próbálják csiszolgatni az élményt. A Bethesda a Fallout 4 esetében is tartotta magát a beígért megjelenési dátumhoz, most sem számítunk csúszásra.

Harvey Smith ma reggel árulta el, hogy sikerült végigjátszania az általa gondozott játékot, és Hard nehézségen, alacsony káosz mellett, Emilyvel 15 óra kellett neki a teljesítéshez.

A csapat célja az volt, hogy a második az első játéknál hosszabb legyen, 12-20 órát céloztak be, ami attól függően változik, ki hogyan játszik. Állítása szerint a tesztelők 16-20 óra alatt végeztek vele első nekifutásra. 

Felmerült persze a kérdés, hogy nem túl hosszú-e így egy ilyen játék, végig izgalmas és érdekes tud-e maradni. Smith szerint nem kell aggódni.

Szerintetek hány óra az optimális egy sztoriorientált játék esetében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)