Hirdetés

Detroit: Become Human megjelenés - végre itt a dátum!

|

Épphogy, de még tavasszal megkapjuk a Quantic Dream új játékát.

Hirdetés

Sok PlayStation 4-tulaj figyelmét most az április 20-án megjelenő God of War tartja fent, de nem ez az egyetlen exkluzív játék a szezonban, amit érdemes lesz behúzni.

Hirdetés

A GoW-hoz hasonlóan szintén magyar felirattal érkező Detroit: Become Human megjelenési dátuma május 25., így lesz elég időnk megismerni Kratos történetét, mielőtt nekivágunk az androidokkal teli világnak. 

A bejelentéssel együtt egyébként egy blogposzt is kikerült a PlayStation Blogra, amivel megerősítették, kik állnak majd a középpontban. Három androidot fogunk irányítani: Connor egy androidokkal kapcsolatos bűneseteknél segítő prototípus, Kara egy kislány hatására szökevénnyé vált, szabadságra vágyó robot, Markus pedig a lázadás vezetője. 

A fejlesztők fontosnak tartották ismét hangsúlyozni, hogy döntéseink jelentősen befolyásolják az eseményeket, és a főszereplők egyikénél sem garantált, hogy végig életben maradnak.

Mind a koncepció, mind a világ nagyon izgalmas, kíváncsiak vagyunk, mi lesz belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)