Hirdetés

Destiny - lehet, hogy hamarosan lőszert is vehetünk pénzért?

|

Úgy tűnik, végül bekövetkezik az elkerülhetetlen, és a Destinyben hamarosan nem csak előnyt nem jelentő dolgokat lehet majd valódi pénzért venni.

Hirdetés

A Bungie a Destiny második évére taktikát váltott, és az - egyébként csalódást keltő, és emellett túlárazott - DLC-k helyett mikrotranzakcióval próbálja fedezni a fejlesztés költségeit.

Egy ideje már lehet gesztusokat és egyéb apróságokat venni, és ugyan azt ígérték, semmi olyanért nem kérnek igazi pénzt, amitől bárki előnyre tesz szert, ez hamarosan megváltozhat. Több forrás is úgy értesült, hogy a Heavy Ammo Synthesist (kvázi a Heavy fegyverekhez való lőszercsomagokat) nemsokára elkezdik árulni. Ezt csak Banshee-44-nél, a hetente egyszer érkező Xurnál, vagy Variksnál lehet megvásárolni, játék közben megszerezhető tárgyakért, fizetőeszközökért cserébe.

A Bungie tagadta, hogy ilyet tervezne, de várjuk ki, mi lesz a vége.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)