Hirdetés

Destiny - köszi mindenkinek

|

Új videót kapott a Destiny, melyben jól elrejtettek néhány érdekes és új jelenetet.

Hirdetés

Vége a nyárnak, vége a nyári rendezvényeknek is, a Bungie pedig szerette volna megköszönni minden rajongónak, hogy ilyen elképesztő mértékben támogatják a Destinyt.

Az E3-on és a gamescomon is több díjat kapott, a nemrég véget ért PAX-on szintén nagy érdeklődés övezte, de a rendezvények hosszú sora még nem ért véget. A hónap folyamán vár még ránk egy Eurogamer Expo és egy Tokyo Game Show, melyek közül utóbbin szinte biztos, hogy ott lesznek a Sonyval karöltve. Ahogy az az alábbi trailerben is említésre kerül, alig várják, hogy megmutathassák, mit tartogat még a Destiny (sőt, mutatnak néhány ízelítőt is), mi pedig alig várjuk, hogy több infóval lehessünk gazdagabbak a 2014 folyamán Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, Xbox One-ra és PlayStation 4-re érkező játékkal kapcsolatban. Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)