Hirdetés

Tényleg ingyenes lett a Destiny?

|

Nem sokkal a gamescom után valamiért megváltozott a Destiny alapjáték ára, és sokan nem értették, mi történt. A Bungie tisztázta a helyzetet.

Hirdetés

Körülbelül egy hónap múlva elmélyülhetünk a Destiny: Rise of Iron által kínált új kalandokban. Rengeteg újdonság jön, érdemes lesz azoknak is visszatérni, akik a The Taken King óta nem hogy a játékot, még a lemezt sem látták. 

Az újoncoknak meg aztán pláne, őket már kielégítő mennyiségű tartalom várja, és a megjelenés óta sok változás történt, amitől a Destiny egy lényegesen jobb játék lett, mint volt.

Amikor a napokban a Microsoft Store-ban úgy láthattuk, hirtelen ingyenes lett az alapjáték, sokan megdöbbentek és rácsaptak a letöltés gombjára, de az örömük korai volt: valójában csak átrendezés történt. Aki kipróbálná a Destinyt, az letölheti a korábban is elérhető ingyenes változatot (ez van most az alapjáték helyén), és játszhat vele egy keveset, viszont aki a teljes játékot szeretné, annak a minden kiegészítőt (The Dark Below, House of Wolves, The Taken King és Rise of Iron) tartalmazó csomagot, a Destiny: The Collectiont kell megvennie, darabokban többé nem elérhető. A Rise of Iron természetesen külön is beszerezhető lesz.

A Destiny: The Collection és a Rise of Iron szeptember 20-án jelenik meg, kizárólag PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)