Hirdetés

Destiny - felmondott az egyik vezető

|

A Destiny kreatív rendezője és írója 15 év után hagyta ott a Bungie-t, mert új kihívásokra vágyik.

Hirdetés

A Destiny egyértelműen 2014 egyik legjobban várt játéka, ami mögött ott áll a Halo sorozat tehetséges alkotóinak csapata, viszont mától eggyel kevesebben vannak.

A Destiny kreatív igazgatója és írója, Joe Staten a Bungie hivatalos oldalán jelentette be a hírt, de különösebb magyarázatot nem adott a távozására. "15 év után a Myth csatatereiről a Halo misztikumába - és még tovább - vándoroltam a Bungie-val, de most elmegyek, hogy újabb kreatív kihívások után nézzek" - írta Staten. 

 

Az ember azt hinné, hogy az első következő generációs FPS megalkotása elég nagy kihívás, de úgy tűnik, hogy még ennél is van jobb. Kíváncsian várjuk, hogy Staten hol bukkan majd fel legközelebb. Mindenesetre a vezető nagyon örül, hogy a Destiny-n dolgozhatott, köszöni a sok támogatást és sok sikert kíván a Bungie-nak a következő nagy dobásukhoz.

A Destiny megjelenése valamikor 2014-ben várható PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. A PC-s verzióról még mindig nincs hír.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)