Hirdetés

Desert Storm a böngészőben

|

A mai játéközön ajánló főszereplője egy kőkemény amerikai katona, aki bajba keveredik a sivatagban.

Hirdetés

Nagy a baj, de semmi olyasmi amit egy ilyen tökös amcsi G.I. meg ne tudna oldani. Szépen megyen előre - azaz jobbra - és minden pimasz csontvázat helyrerak, miközben gyűjtögeti a vizet, hiszen a nagy bunyózások miatt izzad mint egy ló. Kőkemény kopaszerős barátunk a skorpiókat nem komálja, így aztán őket inkább kerüljük el nagy ívben, viszont ha megtaláljuk Aladdin csodalámpáját, senki nem állhat az utunkba, legalábbis egy rövid ideig. A játéközön eme lakója simán leköti az embert egy ilyen borús vasárnap délután, és még tetszik is a forró hangulat, ha már nekünk csak ez szuttyos idő jutott. (katt a képre)

 

desert1.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)