Hirdetés

Modern platformokra költözhet a Defiance

|

A PC-s változat mellett a jelenlegi konzolgenerációra is szeretnék elhozni a készítők a Defiance egyedi élményét, de ehhez a rajongók segítségét is kérik.

Hirdetés

A 2013-as megjelenéskor ugyan nem forgatta fel a játékvilágot a Defiance, úgy tűnik, a Trion Worlds csapatának a mai napig megéri a SyFy (már véget ért) tévésorozatához kapcsolódó MMO-val foglalkoznia. Olyannyira, hogy a konzolos piacon is ismét szerencsét próbálnának.

Hirdetés

Nemrég a nemzetközi sajtó néhány tagját is vendégül látta a csapat, hogy egy jelenlegi generációs konzolokra készülő változatról meséljenek nekik. Arról, hogy ez pontosan melyik gépeket jelenti, még nem meséltek, de egy PlayStation 4-en futó tech demót már tudtak mutatni. A Defiance új változatain (valószínűleg egy Xbox One-os port is készül majd) viszont egyelőre nagyon kevesen dolgoznak, így nagyjából csak a szebb látvány mellett történő futást láthatták az újságírók.

A Trion Worlds viszont nem csupán a meglévő játékot szeretné újabb konzolokra portolni, hanem jelentős fejlesztéseket végeznének az MMO-n. Hogy pontosan milyen újdonságokon dolgoznak majd, azt viszont nagyrészt a rajongói visszajelzések alapján fogják eldönteni, így számítanak a Defiance játékosainak közreműködésére is. Végül elárulták, hogy szeretnének megmaradni a free-to-play modellnél az új konzolokra kiadott verzióknál is.

Ti beszállnátok a jelenlegi generációs konzolok valamelyikén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)