Hirdetés

Decemberi nyereményjáték: Elfutott 800.000 forint!

|

Matteo zökkenőmentesen összeszerelte a decemberi nyereményjáték fődíját és felkeltette álmából a szörnyeteget!

Hirdetés

Decemberi nyereményjátékunk alkalmából kisorsolunk egy 800.000 forint összértékű csúcskategóriás asztali számítógépet azon szerencsés olvasóink között, akik január tizennegyedikéig a megadott SMS számra elküldik a korábban feltett kérdésünkre a helyes választ. A nyereményjátékkal kapcsolatban megjelent hírek alapján kijelenthetjük, minden második háztartásban erősebb rendszer szuszog és minden ötödik olvasónk negyedennyiért összeállít egy ugyanilyen gépet. Szeretném leszögezni, nekem is jobb gépem van és földi valutában lehetetlen kifejezni értékét. Azonban legtöbb olvasónk számára igazi unikumnak ígérkezik a decemberi nyereményjáték fődíja, melyben egytől-egyig minőségi perifériákat válogattunk össze. Két héttel ezelőtt Matteo kolléga bemutatta a fődíj minden egyes alkatrészét, röviden beszélt azok tulajdonságairól és biztosított bennünket, ujjlenyomatmentes állapotban kerül kipostázásra minden egyes darab. Nos, ez így nem teljesen igaz, ugyanis összeszerelték a szörnyeteget, a következő videóban megtekinthetitek, milyen egy 800.000 forintos gépen mozgatni a kurzort. Nehogy megkarcold az asztalt!

nyeremenyjatek_dec_gstv.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)