Hirdetés

Death Stranding - kaptunk néhány új képet Hideo Kojimától

|

Több screenshotot is mutatott a játék atyja, és akad pár olyan is közöttük, amelynek szó szerint fagyos a hangulata.

Hirdetés

Közeledik a Death Stranding megjelenése, így egyre többet tudhatunk meg az elég bizarrnak ígérkező kalandról, sőt már az is elképzelhető, hogy PlayStation 4 mellett PC-n is játszható lesz. Mindeközben Kojima a Twitteren húzza egy kicsit a rajongók agyát.

Hirdetés

A japán játékfejlesztő közzétett három új screenshotot a játékból, amelyek ugyan nem a legjobb minőségűek, mivel mindhárom esetben a képernyőt fotózta le, de azért így is jól kivehető a lényeg. Az elsőn a Norman Reedus által alakított főszereplőt, Samet láthatjuk, amint épp a hóban didereg.

A másodikon szintén Sam szerepel, ám ezúttal a felhős eget bámulja.

A harmadik fotón pedig ugyancsak a főhőst láthatjuk, aki éppen ücsörög, és a képernyőn látható egy japán felirat is, ami elméletileg azt jelenti angolul, hogy "get up", tehát "kelj fel".

Nem túl sokatmondóak tehát a screenshotok, de a rajongóknak valószínűleg már ennyi is elég, hogy még jobban várják a Death Stranding megjelenését. A nagy nap sajnos még egy picit odébb van, ugyanis a játék november 8-án debütál majd PlayStation 4-en. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)