Hirdetés

Death Stranding - így készült a trailer

|

A Kojima Productions első játéka a Sony E3-as eseményén mutatta meg magát, amelynek trailerét is Kojimáék készítették. Most láthatjuk néhány fotó erejéig a munkálatokat.

Hirdetés

"Fogalmunk sincs, hogy mi ez, de azonnal kell!" - kommunikáltuk le Pacáékkal, miután Hideo Kojima egy elegáns belépőt követően a Sony E3-as konferenciáján bemutatta a Kojima Productions első projektjét, a Death Strandinget Norman Reedus-szal a főszerepben. 

Azóta persze kiderült néhány további részlet. A Death Stranding leginkább az akciójátékokhoz fog hasonlítani, lesznek ismerős elemek, de olyanok is, amik nem illeszkednek a már bejáratott stílusokhoz. Tehát közelebb lesz a Metal Gear Solidhoz, mint a Silent Hillshez, noha erre az E3 2016-os kedvcsinálóból rá nem jöttünk volna (amit az így készült képek előtt érdemes még egyszer megnézni): 

Az is megtudtuk továbbá, hogy Kojima miért a Sony mellett döntött, de olyan aprónak tűnő, ám mégis fontos információk is napvilágot láttak, minthogy Kojimáék nem vették igénybe külsős cég segítségét, hanem saját maguk készítették el a trailert. Reedus természetesen a motion-capture technológia használatával költözött a tengerpartra, az alábbi képeken láthatjátok a munkálatok egyes mozzanatait: 

Nektek hogy tetszett a trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)