Hirdetés

Dead Space PC-re is!

|

A Godfather adaptációjáért felelős EA Redwood Shores az Event Horizon (Halálhajó) hangulatát idéző játékot készít.

Hirdetés

Glen A. Schofield, a Dead Space executive producere a német Eurogamer-nek adott interjújában közölte, hogy az Unreal Engine 3-mal hajtott játék PC-re is készül. Ezzel igazolta a korábban már felröppent pletykákat.
Nem véletlenül hasonlították többen is a Bioshock, illetve a System Shock című remekművekhez, hiszen a fejlesztők kőkeményen rágyúrnak a szingli részre, ergo a multit el lehet felejteni. A már említett példaképekhez hasonlóan megtalálható lesz a karakterfejlődés, a skill alapú fegyverzetválasztás és specializáció. Természetesen a főszerepben tündöklő gépész védőruhája is fejleszthető.
Glen szerint a hajó egyes elemeit, helyszíneit úgy manipulálhatjuk, hogy az segítségünkre legyen az ellenfelekkel vívott harc során. Hogy ez mit takar, azt nem volt hajlandó elárulni, mert oda lenne a meglepetés öröme.
Míg Isaac Clarke fölfedezi magának az Ishimura (a hajó) folyosóit és termeit, gyakran kell játszadoznia a gravitációval, hiszen sokszor csak annak ki- és bekapcsolásával juthat tovább. Arról nem is szólva, hogy lesz egy bossharc, amit súlytalanság állapotában kell megvívnunk.
A srácok nagyon szeretnének folytatásokat is csinálni a Dead Space-hez, mivel jól kidolgozott háttérvilág és történet áll rendelkezésükre, amelyben könnyedén el tudnának helyezni újabb epizódokat is.
Törekednek arra, hogy a játékot többféle módon is végig lehessen vinni, tehát legyen értelme az akár többszöri újrajátszásnak.
Már létezik egy játszható demó, ám a kiadásával még várnak. Talán a megjelenés előtt nem sokkal megkönyörülnek rajtunk.

Az interjú teljes szövegét itt olvashatjátok német nyelven.

 

 


 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)