Hirdetés

Dead Space 2 - Decemberben lehull a lepel

|

Pletykák, titkolózás és találgatások övezték az EA túlélőhorrorjának esetleges második eljövetelét. Decemberben minden kiderül.

Hirdetés

Eddig tudta magában tartani az EA a vérfagyasztó mélyűri para Dead Space folytatásának részleteit. Decemberben két rangos konzolmagazin is címlapon adja a világ tudtára, hogy pontosan mikor és mire számíthatunk Isaac Clarke második megpróbáltatása kapcsán.


A hivatalos Dead Space 2 leleplezés neves dátuma tehát december 22-e, amit vehetnénk akár egyfajta EA karácsonyi meglepetésnek is. A játék pontos megjelenése természetesen még nem ismert, ám a magazinok ajánlójukban 2010 egyik legnagyobb folytatásáról beszélnek. Osztva és szorozva így kitalálható, hogy ha minden flottul halad, akkor legkésőbb egy év múlva újra elszabadul az űri pokol.


Ekkor várhatóan az is kiderül, hogy a korábbi híreszteléseknek megfelelően lesz-e multiplayer mód az Dead Space 2-ben. Bármi történjen, az elsők között adunk róla hírt, ígérjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)