Hirdetés

DC Universe: Green Lantern koncepciók és képernyőlopatok

|

Nemrégiben már beszámoltunk Green Arrow-ról, megmutattuk, hogy fog kinézni, elmeséltük a történetét...

Hirdetés

Aki nem emlékezne: Green Arrow hírünk itt található.

Green Lantern a DC Univerzum egyik legismertebb tagja (illetve tagjai), több figura is viselte ezt a nevet a DC Universe történelmében. Erejét egy gyűrűből kapja, ami legelőször mágikus volt, de azóta technológiailag létrehozott darab. Azok a Green Lanternek, akik elég erősek voltak létrehozták az intergalaktikus "rendőrséget" Green Lantern Corp néven. Most őt nézhetjük meg a DC Universe Onlineban.

A mai, korszerű Green Lantern egy Kyle Rayner nevű férfi, egy szabadonúszó művész, akit megkeresett a világegyetem utolsó örzője az utolsó gyűrűvel. sokáig titok volt, miért öt választotta a felsőbbendű örző - később kiderült, hogy azért, mert képes félelmet érezni. Kyle kódneve a Corpson belül Green Lantern 2814.4.

A DC Universe Online képek a galériában természetesen nagyobb méretben is megtekinthetőek...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)