Hirdetés

Days Gone - végre érkezik a New Game Plus

|

Ha már a létező összes tennivalóval végeztetek a játékban, indulhat a móka az elejéről.

Hirdetés

Négy hónapja jelent meg a Sony legfrissebb nagy exkluzívja, mely bár a kritikusok többségét nem tudta lenyűgözni (hülye bértollnokok, mit tudnak ők!), a játékosokat annál inkább elcsábította. A Bend Studio azóta is frissítgeti, és szeptember 13-án végre hozzáadja a régóta várt New Game Plus módot.

Hirdetés

Ahogy minden játék esetében, úgy ez itt is azt jelenti, hogy megszerzett fegyvereinket, feltuningolt motorunkat, skilljeinket, receptjeinket, kreditjeinket, gyűjtögetnivalóinkat megtartva kezdhetjük elölről a sztorit. Bármely nehézségi szintet választhatjuk, sőt, két új is bekerül: a Hard II és a Survival II. Sajnos nem tudni, hogy ezek miben mások az eddigieknél. A kihívásokkal szerezhető bónuszok ugyancsak megmaradnak, illetve új trófeák járnak, ha ismét végigjátsszuk a játékot.

Ti újra nekiálltok, vagy vártok még vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)