Hirdetés

Day of Infamy megjelenés - két hét múlva indulunk a frontra

|

Az Insurgency készítőinek második világháborús lövöldéje, a Day of Infamy néhány hónapja már korai hozzáférésű játékként játszható, de nemsokára a teljes verzió is megjelenik.

Hirdetés

Érdekes karriert futott be a New World Interactive, ugyanis az eredetileg Half-Life 2-modként induló Insurgency önálló változata ismét életet adott egy modnak, amiből különálló játék lett. Ez nem más, mint a második világháborús Day of Infamy, ami néhány hónapja már játszható, ugyan csak félkész állapotában. Néhány héten belül viszont megjelenik a teljes változat is.

A frissen leleplezett megjelenési dátum egész pontosan március 23-a, ami kvázi öngyilkosságnak is tűnhetne, hiszen aznap jelenik meg a Mass Effect: Andromeda is. De mivel két egészen más műfaj képviselőjéről van szó, ebből nem valószínű, hogy különösebb gondjuk lesz. A verziószám átírása mellett egyébként több komoly újítást is eszközölnek a rajtkor a Day of Infamy készítői, például bekerül az egységrendszer végleges változata, amivel alternatív, akár elit alakulatokhoz köthető karakterkülsőket is feloldhatunk, ha szintet lépünk a játékban. Ezen kívül megérkezik a Commando Cooperative névre hallgató PvE mód is, amiben limitált tüzérségi támogatással kell legyűrnünk rendkívül nehéz, az MI által irányított ellenfeleket.

Akad köztetek, aki a végleges verzió megjelenésére várt a Day of Infamy kipróbálásával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)