Hirdetés

Áprilisi tréfának hitték sokan, de tényleg többjátékos módot kap a Darkest Dungeon

|

Egy friss DLC formájában kerül be a multiplayer rész a Red Hook Studios közkedvelt játékába.

Hirdetés

Sajátos hangulata és kihívásokkal teli, ugyanakkor élvezhető játékmenete miatt sokan megkedvelték a 2016-os Darkest Dungeon, aminek egyébként már készül is a folytatása. Viszont úgy tűnik, hogy az új felvonás mellett az első résszel is van idejük még foglalkozni a fejlesztőknek. Április 1-jén megjelent egy furcsa bejegyzés a Darkest Dungeon hivatalos Twitter-oldalán, ami elméletileg egy kis ízelítőt adott a játék következő, PvP-re fókuszáló DLC-jéből

Hirdetés

Tekintettel arra, hogy bolondok napja volt és egy elég gyatrán szerkesztett képpel álltak elő a srácok, értelemszerűen az tűnt a legésszerűbb magyarázatnak, hogy viccelnek a srácok. Ám úgy tűnik, tévedtek azok, akik tréfának gondolták a dolgot, ugyanis jön a The Butcher's Circus elnevezésű DLC, amivel tényleg bekerül a többjátékos mód a Darkest Dungeonbe. Mindezt szintén a Twitteren erősítette meg a Red Hook Studios.

A DLC egy új területtel bővíti a játékot, ahol kőkemény PvP-harcok zajlanak majd a játékosok között, akik négy hősből álló csapatokat ereszthetnek egymásnak, de szerencsére nem kell attól tartani, hogy elveszítjük a kampányban használt karaktereket. Minél ügyesebbek vagyunk, annál feljebb juthatunk a ranglétrán, miközben ilyen-olyan extrák feloldásával egyedi címert állíthatunk össze magunknak. Sajnos megjelenési dátumot egyelőre nem kapott a The Butcher's Circus, de a DLC kifejezetten jó ok lehet a játékhoz való visszatérésre, hiszen ilyen jellegű móka eddig még nem szerepelt a Red Hook Studios alkotásában.

Nektek hiányzott a többjátékos mód a Darkest Dungeonből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)