Hirdetés

Készül a Darkest Dungeon 2

|

A Red Hook Studios bejelentette, hogy már dolgozik a sikerjáték folytatásán. Az első infók szerint benne lesz minden, amit az elsőben is szerettünk.

Hirdetés

A körökre osztott rougelike hatalmas sikert aratott a műfaj rajongói között. A fejlesztők a Switchtől a mobilokig mindenre kiadták, és a komor fantasy kalandra éhező játékosok haraptak is szépen. Ettől a Red Hook annyira felbátorodott, hogy a srácok nekiláttak a második résznek.

Hirdetés

Azon kívül, hogy jön, csak néhány apró részletet meséltek el a fejlesztők. Azt már tudjuk, hogy a körökre osztott harcrendszer marad, de mind mechanikailag, mind prezentációban nagy előrelépésekre számíthatunk. Az is kiderült, hogy az első rész 6 kasztja mind visszatér a folytatásban. A PC Gamer elkapta a stúdió srácait egy rövid interjúra, melyben arra is erősen utalgattak, hogy a sztori a The Color of Madness DLC történései után játszódik majd.

Megjelenési dátumot egyelőre nem tudunk, ahogy azt sem, hogy lesz-e Early Access verzió. Az interjú szerint vannak tagjai a csapatnak, akik nagyon szeretik ezt a modellt, így lehetséges a dolog, de csak akkor fogják meglépni ezt is, ha ténylegesen lesz értelme.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)