Hirdetés

D - a japán horror klasszikus visszatért PC-re

|

Nagyjából 20 éve nem hallottunk semmit Kenji Eno kult klasszikusáról, most viszont PC-n játszhatjuk újra.

Hirdetés

A brutális és ijesztő D: The Game végre Windows rendszereken is játszhatóvá vált a GoG-nak köszönhetően. A program több mint 20 éve jelent meg 3DO-ra, Sega Saturnra, MS-DOS-ra és PlayStation-re. Igen, ennyire régi játékról van szó.

A D 5 euróba kerül, és ahogy az más GoG címeknél is lenni szokott, mindenféle DRM nélkül lehet letölteni. A játék az eredeti verzió átportolt mása, tehát nem kell félni attól, hogy valamit elbaltáztak a srácok a felújítás során. Az érintetlen klasszikust kapjátok a pénzetekért.

Eno a D hatalmas sikere után két folytatással is megtoldotta a horror címet. Az Enemy Zero Saturnra, a D2 pedig PlayStation-re készült. Több folytatást valószínűleg nem kapunk, legalábbis Enotól biztosan nem, a fejlesztő ugyanis 2013-ban elhunyt szívrohamban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)