Hirdetés

A CS:GO-nak sikerült lenyomnia a Dota 2 rekordját

|

Továbbra is komoly az érdeklődés a Valve lövöldéje iránt, ez pedig bizony a statisztikákban is megmutatkozik.

Hirdetés

Az utóbbi években rengeteg olyan játék jelent meg, amely rövid időn belül óriási népszerűségre tett szert, ám ennek ellenére még mindig a 2012-es Counter-Strike: Global Offensive az egyik legkedveltebb FPS a játékosok körében. Előző hónapban sikerült is egy elég szép mérföldkövet elérnie a lövöldének, de úgy tűnik, bőven lehet még fokozni a dolgot.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt volt olyan pillanat, amikor egyszerre 1 295 971 játékos volt online a CS:GO-ban, amivel egyrészt új egyéni rekordot állított be a játék, másrészt pedig megelőzte a Dota 2 saját, 1 295 114-es csúcsát.

Ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy továbbra is növekvőben van a CS:GO népszerűsége, ugyanis a SteamDB alapján időközben már az 1,3 milliót is sikerült átlépnie ennek a számnak, ami egyértelműen azt mutatja, hogy jelenleg nem nagyon kell attól tartani, hogy kihalnának a szerverek a játékban.

Ti pörgetitek még a Valve lövöldéjét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)