Hirdetés

Csehszlovákiába kalauzol az Arma 3 következő DLC-je

|

A következő külsősök által készített kiegészítő 256 négyzetkilométeres területen engedi összecsapni a Csehszlovák Néphadsereg és a NATO erőit.

Hirdetés

A Bohemia Interactive több mint egy éve állt elő azzal az ötlettel, hogy a külső fejlesztőcsapatok által elkészített legjobb kiegészítőcsomagokat hivatalosan is kiadják, a nyereséget pedig megosztják az alkotókkal. Egy cseh csapat DLC-je most a '80-as évek Csehszlovákiájába repíti vissza a játékosokat.

A CSLA Iron Curtain néven megjelenő kiegészítőcsomag egy 256 négyzetkilométeres pályát tartalmaz majd, mely az alkotók szerint "mély erdőket, szeles hegytetőket és nyugodt völgyeket" egyaránt magában foglal, területileg pedig Csehszlovákia és Nyugat-Németország határán helyezkedik el.

Hirdetés

Az Gabreta névre keresztelt pálya mellett egy kampány is érkezik, mely egy alternatív történelmi eseményt mutat be, ahol Csehszlovákia hadserege csap össze a NATO erőivel:

"Ez a DLC nagyon közel marad az otthonunkhoz azzal, hogy az ország modern kori történelmét fedezi fel, és bepillantást enged abba, hogy az élet Csehszlovákiában... hogyan nézhetett volna ki az 1980-as években."

- írták a CSLA Studio fejlesztői.

Az új hadszíntéren a korszak fegyvereivel és járműveivel vonulhatunk a harcba, így találkozhatunk M113 APC, UH-60 'Huey', OT-62 APC és Mi-17 helikopterrel, T-72 tankkal, lőfegyverek terén pedig a FAL, az Sa-58, az XM177 és az M1911 .45 ACP  gazdagítja majd a repertoárt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)