Hirdetés

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - így újultak meg a gonoszok

|

A Crash Bandicoot N. Sane Trilogy legújabb kedvcsinálójában a felújított boss fightok közül leshetünk meg párat.

Hirdetés

A tavalyi Ratchet & Clank remake után hamarosan egy (illetve három) újabb klasszikus PlayStation-ös platformer tér vissza a Crash Bandicoot N. Sane Trilogyban. Crash egyik haverját már láthattuk egy új traileren, most pedig azt is megmutatta a Vicarious Visions, milyenek lettek a bossok.

Hirdetés

Érdekes egyébként, hogy alapvetően az első két részben lévő főellenségeket mutatták meg a készítők és a Crash Bandicoot 3: Warped felújított részeit későbbre tartogatják meglepetésként. Az első két rész bossai egyébként elég jól néznek ki az N. Sane Trilogy új látványvilágával is, ahogy azt az alábbi videón láthatjátok.

A gyűjtemény megjelenésére még kicsit több mint egy hónapot kell várnunk, hiszen csak június 30-án kerül a boltok polcaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)