Hirdetés

Craft of Gods - új MMO orosz fejlesztőktől

|

A szláv mítoszok igen érdekesek és számunkra elég ismeretlenek. Azonban aki a Craft of Gods nevű új MMO-val majd játszani fog, jobban megismerkedik majd ezekkel.

Hirdetés

Első hallásra a Craft of Gods is olyan lesz, mint a többi MMO - menni kell és ölni.

Azonban ha jobban utánanézünk a dolgoknak kiderül, hogy itt azért van egy-két újdonság.

Ez lesz az első MMORPG, ami a szláv mondakörön alapul.

Az első olyan MMORPG, ahol nem kell különválasztani a PvP és a PvE kedvelőket, mert mindenki úgy tud játszani majd, ahogy neki tetszik - s mindezt ugyanazon a szerveren teheti.

25 térképből álló hatalmas világ.

Bármilyen állaton "lovagolhatsz", csak rajtad múlik mit szelidítesz meg - viszont a haladási sebesség is ezen múlik majd.

Nincsenek klasszok, csak skill-csomagok - 14 skill-iskola mindegyike 15 erővel - mindenki olyanná válik, amilyenné akar.

Félistenné válhatsz - ha dicsőségben, harcban eljutsz odáig, akkor az istenek felemelhetnek maguk közé, hogy a közelükben ülhess.

8 különböző craft-iskola

S még egy kis filmet is kaptok étvágygerjesztőként:

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)