Hirdetés

Crackdown 3 - változott a megjelenési dátum, bemutatkozott a Wrecking Zone

|

Nem sokat, és szerencsére nem halasztásról van szó.

Hirdetés

A Microsoft először azt mondta, februárban adja ki a játékot, majd egy, azóta már eltávolított tweetben 22-ét jelölte meg megjelenési dátumként - azt a napot amelyiken a Metro: Exodus és az Anthem is megjelenik, illetve korábban úgy volt, hogy a Days Gone is akkor jön (ez azóta változott).

Hirdetés

A mai Inside Xbox során azonban kiderült, hogy a végleges megjelenési dátum február 15., ettől a naptól kezdve lesz elérhető az Xbox Game Pass kínálatában is. Több darabra bontják: az egyik a Wrecking Zone lesz, egy 5v5 mód, melyben a felhő technológiának köszönhetően nagy pusztíthatósággal találkozhatunk. Így néz ki mozgás közben:

És hát kaptunk egy ilyet is:

Mennyire találjátok érdekesnek a játékot? Az első Crackdown még mindig ingyen letölthető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)