Hirdetés

Counter-Strike: Global Offensive - Előrendelők előnyben

|

A türelmetlen Counter-Strike rajongóknak - és persze másoknak is - erősen ajánlott az előrendelés.

Hirdetés

Egyre közelebb érünk az új Counter-Strike kaland megjelenéséhez. Aki azonban biztos abban, hogy beruház a játékra és szeretné minél előbb belevetni magát, annak érdemes előrendelnie a Steam-en. A Counter-Strike: Global Offensive Steam-es előrendelői, ugyanis nem csak 10%-ot spórolhatnak meg a játék árából, de már egy héttel a megjelenés előtt - augusztus 14-től - nekikezdhetnek a béta nyúzásának, a Valve bejelentése szerint.

Emellett, aki eddig nem szerezte volna be a korábbi Counter-Strike részeket, az augusztus 9-ig még akciósan megteheti, a Midweek Madness promóció keretén belül. A Counter-Strike: Global Offensive világát augusztus 21-től vehetik birtokba az előrendeléssel nem élő játékosok is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)