Hirdetés

Computer Art Forum - GameStar beszélgetés és látványos játéksarok

|

Gyere el pénteken egész nap a Magyar Telekom székházába és tölts velünk valamint játékainkkal egy tartalmas napot!

Hirdetés

Mi már tudjuk, mit fogsz csinálni október 9-én, pénteken. Egy különösen fejtágító rendezvény keretében, profiktól lesed el minden csínját-bínját a számítógépes grafika, modellezés, animáció-készítés, és sok más egyéb hasznos mesterfogás mikéntjét a mindenki előtt nyitva álló Computer Art Forumon, ami 2009. október 9-én egész nap várja az érdeklődőket a Magyar Telekom székházban.


Sőt! 11:30 és 12:30 között aktívan részt vehettek a GameStar beszélgetésen, ahol a Ti, bárminemű kérdéseitekre próbálunk adekvát választ adni. Reméljük sikerül! A hazai játékipar nagyágyúi, akiknek a kérdéseket lehet szegezni:

Gyu
Duncan
Mocsáry József
- Marketing Specialista (Business Software Center Kft.)
Kristoffer Waardahl -Studio Manager (Crytek Hungary Kft.)
Maros Dávid- Projectmenedzser (Avatar Creations)
...és persze bármelyikünk, akivel a büfében vagy bárhol máshol összefuttok.

További előadások, előadók és részletes programismertető a www.comupterartforum.hu oldalon.

Miután elfogytak a kérdések, a GS stábja csendben, feltűnés nélkül átszivárog a nem olyan messze felállított játéksarokba, ahol velünk együtt Ti is kipróbálhatjátok a jelen és a közeljövő legnagyobb játékait.


A két darab kiállított, nem csak a laptopok körében csúcsragadozó, monitorokra kötött Dell Alienware Notebookokon folyamatosan lehet próbálkozni a Batman: Arkham Asylummal, illetve egy hadművelet erejéig az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising is a látogatóink rendelkezésére áll.
Ugyan itt egy asztali, szintén Alienware PC-n egész nap lehet kavarni a port a DiRT 2-vel, végül, de nem utolsó sorban pedig három Xbox 360 is a rendelkezésetekre áll, ha véletlenül Halo 3: ODST-hez, Forza Motorsport 3-hoz, vagy Gears of War 2-höz szottyanna kedvetek. Ugye meggyőztünk?


A részvétel mindenki számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet a www.computerartforum.hu oldalon lehet eszközölni. Akkor találkozunk pénteken egész nap, a Telekom székházban!


(Telekom székház, 1013 Budapest, Krisztina krt. 55

Megközelíthető: a Moszkva tér, Déli Pályaudvar, Szt. Gellért tér irányából a 18-as villamossal.)

Nagyobb trkpre vlts

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)