Hirdetés

Codename Panzers: Cold War - Berlin felett az ég

|

Eltelt egy nap és újabb videók érkeztek a Stormregion romjain alakult InnoGlow pátyolgatta hidegháborús RTS-ből.

Hirdetés

Mielőtt még egyesek hőbörögni kezdenének, hogy most aztán már elég legyen a jóból, nem árt arra visszaemlékezni, hogy az év eleje óta szinte semmit sem hallhattunk a játékról egy-két bizonytalan eredetű pletykát leszámítva. Mint azt tudjuk, a Stormregion áldozatul esett anyavállalata (10Tacle) csődjének, és sokáig úgy tűnt, hogy keresztet vethetünk a Codename Panzers: Cold War-ra.



Szerencsére az Atari a nyár folyamán főnixként támadt fel hamvaiból, s az ősz hónapjai során egyre jobban felszívva magát, egymás után karolta fel az ígéretes, ám elkallódni látszó projekteket. Közéjük tartozik jelen hír tárgya is, amiből egy trailer és két gameplay videó érkezett. Az egyik a városi hadviselést, a másik a járműveket mutatja be. Első blikkre a Cold War a Company of Heroes, a Joint Task Force és persze a korábbi Panzers játékok, ill. a Rush for Berlin egészséges keverékének tűnik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)