Hirdetés

Code Vein - életjelet adott, hamarosan kipróbálhatjuk

|

A Bandai Namco animés soulslike játéka tényleg megjelenhet idén.

Hirdetés

Még tavaly szeptemberre ígérte a kiadó, hogy elkészül a Code Vein, aztán úgy visszatáncolt, hogy még csak nagyjából sem tudjuk, az idei év mely részében jelenhet meg a játék.

Hirdetés

Ma viszont bejelentette, hogy májusban tart egy PlayStation 4-es és Xbox One-os hálózati tesztet, amire bárki jelentkezhet keresztneve, vezetékneve, e-mail címe megadásával és a birtokolt platformok kiválasztásával ezen az oldalon. PlayStation Plus vagy Xbox Live Gold előfizetés mindenképp kell hozzá. A kiválasztott játékosok létrehozhatják majd karakterüket, kipróbálhatják, milyen kooperatívan játszani, valamint lepörgethetik a nyitó fejezeteket.

Egy sajtóeseményt követően ellepték a netet a gameplay videók és beszámolók, melyek alapján a játék nagyon nehéz lesz, nagyon összetett, és nagyon véres. Akik az animés látványvilágot és a kihívást jelentő harcokat szeretik, írják fel a listájukra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)