Hirdetés

Civilization VI: Gathering Storm - új traileren a svédek

|

Mozgás közben is láthatjuk végre a kiegészítő új civilizációját.

Hirdetés

A Civilization VI soron következő kiegészítőjéről, a Gathering Stormról szépen folyamatosan osztanak meg egyre több újdonságot, ezúttal egy új civilizációt ismerhetünk meg az új trailernek köszönhetően.

Hirdetés

Az már eddgi kiderült, hogy a magyarok, a maorik és a kanadaiak is bekerülnek a játékba, de még mellettük a svédek is tiszteletüket teszik, Kristina királynővel a nemzet vezetőjeként. A civilizáció kiemelt erősségei a turizmus, a kultúra és a hűség lesznek, illetve egyedi tulajdonságként Nobel-díj is bekerül a játékba. Nézzétek meg a svéd civilizáció bemutatóját ti is alább.

A Civilization VI: Gathering Stormra már csak szűk egy hónapot kell várni, a kiegészítő február 14-én fog megjelenni. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)