Hirdetés

Cities: Skylines - katasztrófákat hoz az új DLC

|

Tovább bővül a Paradox Interactive népszerű stratégiája, a Cities: Skylines, ezúttal gondosan felépített városunk lakóinak életét természeti csapásokkal vághatjuk haza.

Hirdetés

Örömmel hallanánk már a Paradox Interactive-tól, hogy mit terveznek a megszerzett World of Darkness jogokkal, de a kiadó most valami mást jelentett be: jön a Cities: Skylines következő bővítménye, a stratégiáé, amelyből egy márciusi adat szerint már több, mint két millió példányt értékesítettek (még egy teljes város virtuális mását is megalkották benne). 

A Paradox és a Colossal Order városépítős játékának következő DLC-je a Natural Disasters lesz, amely a természeti csapások széles választékát kínálja. A katasztrófák véletlenszerűen történnek meg, de akár "manuálisan" is beállíthatjuk őket, így polgármesterként egyfajta istent játszhatunk városunk lakóinak életében.

A Cities: Skylines vadonatúj csomagjában természetesen nem csak a rombolás, a megelőzés is fontos szerepet kapott, ezáltal építhetünk figyelőállomásokat, amik figyelmeztetnek a közeledő veszélyre, a műsorszóró hálózattal vészriasztást és evakuálási figyelmeztetést adhatunk le, sőt menekülési útvonalakat is létrehozhatunk. 

A természet pusztító szeszélyei mellett a Narutal Disasters DLC egy új játékmódot (Scenario Mode) is tartalmaz majd, amellyel a játékosok egyéni célokat és feltételeket állíthatnak be, a szceniárókat pedig a Steam Workshopba is feltölthetik. Megjelenési dátum egyelőre nincs. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)