Hirdetés

Chronos: Before the Ashes néven érkezik a Remnant: From the Ashes előzménye

|

A THQ Nordic még idén piacra dobja a játékot, ami sokban hasonlít a nagy sikerű soulslike-ra.

Hirdetés

A Darksiders III-at jegyző fejlesztőcsapat, a Gunfire Games egy soulslike akciójátékkal jelentkezett egy éve, de a Remnant: From the Ashes a kritikusok szerint egy középszerű játék lett, amelybe bár bele lehet néhány órát pakolni, nem nyújt semmi extrát. A projektnek azért így is kialakult egy méretes játékosbázisa, amely még nagyobbra duzzadt, amikor az Epic Games Store ingyenesen kínálta a játékot. Több mint tízmillióan húzták be a Remnantot, ez pedig remek alapot szolgáltat a franchise bővítéséhez.

Hirdetés

A kiadó bejelentette a Chronos: Before the Ashes-t, amely a 2016-ban megjelent VR-játékon, a Chronoson alapul, amit szintén a Gunfire készített. A szerepjátékban - amely ugyanazon univerzumon osztozik a Remnanttal és annak előzményeként szolgál - egy ifjú hőst irányítunk, aki az otthonát próbálja megvédeni egy ősi gonosztól, és teszi mindezt egy labirintusban, ahol brutális harcok során kell helytállnia. A játékmenet különlegessége az, hogy ha a karakter meghal, akkor ugyan visszatérhet a labirintusba folytatni a harcot, de minden halállal egy évvel idősebbé válik.

A Chronos: Before the Ashes változata december 1-én fog megjelenni PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és Google Stadiára. Ti tenni fogtok vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)