Hirdetés

Champions Online: Developer Diary - Road to Champions

|

A Champions Online szuperhős világa valós szerepjátékra és képregényekre épül

Hirdetés

Ez meg is látszik rajta - az első, igazán képregény-szerű grafikával rendelkező MMO, és az első, amiben valóban szuperhősnek érezheti magát a játékos.

Videó alapú fejlesztői naplójuk első részéből kiderül, hogy a Champions Online hogyan született meg - az egyébként is szuperhősős MMORPG-t hegesztő Cryptic Studios emberei hogyan találták ki azt az "eredeti ötletet", hogy szuperhősös MMO-t kéne készíteni. Bill Roper és csapata elmeséli a sörgőzös kezdeteket és nagyon sok érdekesség kiderül, amely méginkább meghozhatja a kedvünket a Champions Onlinehoz. Én magam játszom a bétájával és valóban fájintos egy darab, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki a szuperhősök és a hozzájuk tartozó szerepjátékok/képregények iránt érdeklődik. S másnak is, aki valami újat szeretne MMO témában látni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)