Hirdetés

Champions Online - Az első videó

|

A City of Heroes-t is készítő Cryptic egy újabb MMO-játékon ügyködik, melynek ma befutott az első videója is.

Hirdetés

A GameInformer magazin legfrissebb számában debütáltak az első információk a Champions Online-ról, mely kedvéért dobta a Cryptic a Marvel alapokon nyugvó, hasonló témájú MMO-t. A srácok inkább házon belüli ötletekre építkezve estek neki egy szuperhős MMO fejlesztésének, melyből megszületett a Champions Online, melynek első videóját az IGN-nek köszönhetjük.


Az előzetes információk szerint a masszívan multiplayer online szerepjátékban főként az akciókon lesz a hangsúly, de szerencsére a klasszikus RPG elemeknek is jut majd hely. A fejlesztők állítólag egy egészen egyedi karaktegeneráló rendszeren dolgoznak, mellyel valóban olyan hőst kreálhatunk, akinek nem lesz párja ezen a vidéken. Saját háttérsztorit találhatunk ki, teljesen egyedi jelmezt készíthetünk, szuperhősünk kinézetét is kedvünkre formálhatjuk és persze rengeteg szupererő közül válogathatunk majd.

Champions Online - 5. kp Champions Online - 8. kp

A Champions Online fellövésére még elég sokat kell várnunk, ugyanis csak 2009. tavaszára várható a stuff.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)