Hirdetés

A Capcom a Resident Evil-rajongók között keres tesztelőket egy új projektjéhez

|

Messzemenő következtetéseket még nem szabad levonni, de előfordulhat, hogy hamarosan új résszel bővül a széria.

Hirdetés

Mind a Resident Evil 7, mind pedig a Resident Evil 2 remake-je kiválóan sikerült, így nehéz lenne megtippelni, hogy egy vadonatúj részt vagy egy újabb felújítást fogunk kapni legközelebb a Capcomtól. Mindenesetre most úgy tűnik, hogy már készül valami a srácoknál.

Hirdetés

A Resident Evil Ambassador program a legnagyobb rajongóknak lett kitalálva, és úgy látszik, meg is éri beszállni, mert a japán tagok nemrég érdekes levelet kaptak a fejlesztőktől. A Biohaze fordítása alapján a levélben az áll, hogy a stúdió tesztelőket keres egy jelenleg készülő játékához, mert az Ambassadorok visszajelzéseit is figyelembe szeretnék venni a fejlesztés során.

Az nem derült ki az e-mailből, hogy milyen játékról van szó, de mivel a Capcom a Resident Evil-rajongókat kérte fel a feladatra, nagy valószínűséggel a zombis sorozathoz keres segítséget. Ez akár azt is jelentheti, hogy már készül a folytatás vagy a Resident Evil 3 remake, de tekintve, hogy az ötödik és a hatodik rész idén ősszel Switchre is megjelenik, elképzelhető, hogy ezekhez a portokhoz kérnek segítséget.

Ti a Resident Evil 8-nak vagy még egy újraalkotott klasszikusnak örülnétek jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)