Hirdetés

Call of Duty: WWII - a tengelyhatalmak oldalán is átélhetjük a normandiai partraszállást

|

A War Mode küldetéseiben szabadon választhatunk oldalt, akár a partot is védhetjük a D-nap során.

Hirdetés

Szinte már előre borítékolható, hogy egy második világháborús FPS játékban a kampány során csak a szövetséges erőket irányíthatjuk. A Call of Duty: WWII szorimódja sem kínál lehetőséget arra, hogy a tengelyhatalmak egyik katonájának bőrébe bújjunk, az egyik játékmódban azonban valami egészen hasonló próbálható ki.

Hirdetés

A War Mode nevezetű játékmódban ugyanis, amelyben különböző feladatokat kell teljesítenie a játékosok csapatának. Michael Condrey, a Sledgehammer Games társalapítója a GamesRadarnak adott interjújában elmondta, hogy az egyik War Mode térkép, az Operation Neptune pont a D-napot dolgozza majd fel. Ha pedig a normandiai partraszállást ezen a pályán a tengelyhatalmak oldaláról szeretnénk megtapasztalni, akkor az első feladatunk a part megtartása lesz, vagyis a partraszálló erőket kell likvidálunk. 

Javítsatok ki ha tévedek, de én bizony nem nagyon emlékszem eddig hasonlóra. Ti örültök, hogy a War Mode küldetéseit a tengelyhatalmak katonáiként is kipróbálhatjuk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)