Hirdetés

Mindenki nyugodjon le, lesz Call of Duty: WWII PC-s béta

|

Egyelőre még nincsenek pontos infók róla, de az Activision megígérte, hogy lesz PC-s bétateszt.

Hirdetés

A korábbi béta teszttel kapcsolatos hírekben az Activision és a Sledgehammer Games folyamatosan kikerülte a PC-s témát, és PC-s platformra utaló logók sem voltak a videókban. Mindettől függetlenül a stúdió feje, Michael Condrey megerősítette, hogy igen, lesz PC-s bétateszt.

Ugyanakkor ne most hétvégére várjátok. Időpontok kapcsán nem kaptunk információkat, de most a PlayStation 4-es változatot tesztelik, utána pedig az Xbox One kerül sorra. Remélhetőleg a PC-s alkalmat sem teszik nagyon későbbre.

Jó esély van rá, hogy a PC-s béta valamikor a játék novemberi megjelenése előtt lesz megtartva, teljesen külön a mostani hullámtól. Ez azonban csupán üres találgatás, kósza ábránd, egyelőre várjuk a Sledgehammer infóit.

A Call of Duty: WWII megjelenés 2017. november 3-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)