Hirdetés

Call of Duty: WWII - számos fegyver megváltozik a következő frissítéssel

|

Nemsokára befut a legújabb patch a második világháborús lövöldéhez, ami főként néhány stukkereken állít egy kicsit.

Hirdetés

Elnyerte a rajongók tetszését a tavaly megjelent, gyökereihez visszatérő Call of Duty: WWII, és a Sledgehammer fejlesztői továbbra is csiszolgatják alkotásukat. Hamarosan néhány nap erejéig ingyenesen multizhatunk, és már azt is tudjuk, mit tartogat az új frissítés.

Hirdetés

A stúdió a Redditen osztotta meg a játékosokkal, hogy mit hoz a következő patch. A legnagyobb változás talán az, hogy a Kar98k és M1903 esetén kicsit lassabban, míg egy SMG-vel, LMG-vel, vagy gépkarabéllyal valamivel gyorsabban emeli célzáshoz a fegyvert karakterünk. Emellett a fejlesztők állítottak még ezt-azt a többi csúzlinál is, úgyhogy mindenképp érdemes átböngészni a listát, mert lehet, hogy kedvenc puskátok már egy kicsit máshogy működik.

Nektek melyik a kedvenc fegyveretek a Call of Duty: WWII-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)