Hirdetés

Call of Duty: WWII - a fejlesztők ígérete szerint új szemszögből ismerhetjük meg a háborút

|

A Sledgehammer Games csapata közzétett egy új videót, amelyben elmesélik, hogy mit is szeretnének elérni a legújabb Call of Duty-val.

Hirdetés

Sok évnyi modern háborúskodás után a Call of Duty: WWII visszarepíti a sorozatot a gyökereihez, a fejlesztők pedig azt ígérik, hogy egy igazán szívbemarkoló és emberi irányból fogják bemutatni a történelem legnagyobb fegyveres konfliktusát. Most egy újabb videót tett közzé a csapat, melyen többet mesélnek el arról, hogy mik az elképzeléseik a játékkal kapcsolatban.

Korábban is volt már szó arról, hogy a Sledgehammer Games csapata szeretne egy nagyon emberközeli szemszöget bemutatni, a legújabb fejlesztői naplóban pedig tovább részletezik, hogy milyen eszközökkel szeretnének majd érzéseket kiváltani a játékosokból a kampány során.

A rövid videóban apró jeleneteket is láthatunk a játékból és vethetünk egy-egy kósza pillantást a kulisszák mögé is. A Call of Duty: WWII megjelenés november 3-án várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)