Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - hangulatos a sztorit bemutató trailer

|

A State of Play keretében láthattuk a Call of Duty: Modern Warfare legújabb kedvcsinálóját, amely a sztoriból adott egy hosszabb ízelítőt.

Hirdetés

Az Infinity Ward úgy döntött, hogy újra a modern hadviselést helyezi előtérbe, kiemelt figyelmet szentelve a kampánynak, de közben a multit is továbbfejlesztve, ráadásul zombik nélküli kooperatív móddal visz minket vissza az aranykorba. Korábban 6 pontban már összeszedtük, hogy miért lesz más az új Call of Duty: Modern Warfare más, mint a többi, amit a legújabb trailer is alátámaszt. 

Hirdetés

A State of Play során a Sony nem csupán az exkluzív játékaira fordított figyelmet, hanem a multiplatform címekre is, mint amilyen az Activision gondozásában készülő Call of Duty franchise is. A Modern Warfare egy mozgalmas és hangulatos előzetessel robbant be a stream során, amelyből kiderül, hogy be kell mocskolnunk hozzá a kezünket, ha azt akarjuk, hogy a világ megtisztuljon:

A Call of Duty: Modern Warfare megjelenése október 25-én várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik a sztori trailer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)