Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare tesztek - bejött az új irány

|

A megjelenés napjára megérkeztek a játék első pontszámai is.

Hirdetés

Még a rosszabb Call of Duty-k is jók, bár a Black Ops 3 által keltett csalódás sajnos kihatott az annál kampányában, multis élményében és zombis módját tekintve is jobb Infinite Warfare-re is. Most újra az Infinity Wardra került a sor, ők bizonyíthattak.

Hirdetés

Bizonyítottak is, mint az az eddig megjelent pontszámokon látszik: a játék 19 értékelés után 86 ponton áll a Metacritic-en. A kampány a témái miatt megosztó lett, de az összélményt mindenki dicséri, és a látvánnyal is elégedettek. Íme pár nagyobb oldal pontszáma:

Attack of the Fanboy - 4,5/5
COGconnected - 82
Daily Star - 80
The Daily Dot - 80
Game Informer - 88
GameSpot - 70 (még nem végleges)
GamesRadar - 4/5
Hardcore Gamer - 4,5/5
PC Gamer - 80
PCGamesN - 80
PlayStation Lifestyle - 9.0/10

Mi - a régió többi tartalomgyártójával egyetemben - ma kaptuk meg a sajtópéldányt, igyekszünk elmerülni benne a következő napokban, és a lehető leghamarabb átadni nektek érzéseinket a játék kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)