Hirdetés

Call of Duty: Modern Warfare - Battle Pass rendszer lesz a loot boxok helyett

|

Az online játékok legújabb kedvence, a különböző jutalmakkal kecsegtető Battle Pass az új CoD-ba is bekerül majd, de csak megjelenés után.

Hirdetés

Meg is lepődtünk volna, hogy miután az Activision megerősítette a loot ládák és a supply droppok mellőzését, ne lett volna valami, amivel extra bevételt tudnak majd termelni. Itt lép be a Battle Pass rendszer, ami várhatóan valamikor a megjelenés után fog bekerülni a Call of Duty: Modern Warfare-be.

Hirdetés

A CoD Battle Pass is két részre lesz osztva, egy ingyenes és fizetős sávra. Mindkét részlegen csak kozmetikai tárgyakat oldhatunk fel, melyeket egyébként egy játékbeli boltban is vásárolgathatunk. A Call of Duty gyakorlatilag fogta, és átvette a Fortnite monetizációs részének egészét, ez egészen kényelmes megoldásnak tűnik, és legalább tudható, hogy működik. 

Azt, hogy első Battle Pass mikor fog bekerülni a játékba még nem tudjuk, de a jelenlegi terv az, hogy az első szezonos bérlet még az év vége előtt megjelenhessen. Maga a játék október 25-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)