Hirdetés

Call of Duty - teljesen új kampányt kap az idei játék

|

Nem egy korábbi, újrahasznosított egyjátékos módot játszhatunk a 2019-es Call of Dutyban.

Hirdetés

Ennyi év után senkit nem érhet váratlanul, hogy idén is jön egy új Call of Duty. Minden jel arra mutat, hogy a Modern Warfare 4-et kapjuk meg.

Hirdetés

Korábban felmerült, hogy lesz ugyan egyjátékos kampány, de csak a Modern Warfare 2-ét újítják fel (a No Russian küldetés nélkül). Ezt most Rob Kostich, az Activision elnöke cáfolta, aki elmondta a cég befektetőinek, hogy egy teljesen új egyjátékos mód mellett egy "hatalmas, terjedelmes többjátékos világ" és "szórakoztató co-op játék" is várható (utóbbi valószínűleg a zombis módot takarja). Dennis Durkin pénzügyi vezető szerint a visszatérők és az újak számára egyaránt érdekes lesz, és jelentős előrelépést jelent majd a franchise számára.

Érdekes módon bár bíznak a sikerben, úgy gondolják, kevesebbet fognak belőle eladni az első hónapokban, mint a Black Ops 4-ből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)