Hirdetés

Bulletstorm - az új EPIC játék hivatalosan bejelentve!

|

Két napja Vakka kollega még csak kiszivárogtatott hírként írt róla.

Hirdetés

Elvileg amerikai idő szerint ma este (itteni idő szerint kedd hajnalban) kellett volna a játékot bejelentenie egy TV Showban az Epic Games vezető designerének, Cliff Bleszinskinek.

Mivel azonban a Game Informer "segítségével" már kiszivárogtak a dolgok, így nem volt mit tenni - gyorsan létrehoztak egy Bulletstorm Facebook accountot, egy Twitter accountot és bejelentették a játékot.

A lényegről Vakka kollega tegnapelőtti cikke már beszámolt, most újabb részletek nemigen derültek ki, hacsak az nem, hogy a játék Xbox 360-ra, PS3-ra és PC-re is érkezik majd, mégpedig valamikor jövőre. Kiadó az Electronic Arts lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)