Hirdetés

Budapestre jön a Trónok harca sztárja, te is találkozhatsz vele a hétvégén

|

De nemcsak vele, hanem többek közt a Harry Potter, a Vikingek és a Charlie és a csokigyár szereplőivel is lőhetsz egy közös képet.

Hirdetés

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Budapest Comic Con, ráadásul ezúttal több társrendezvénynek is otthont ad a Hungexpo a hétvégén. Május 18-19-én az Országos Gaming Expo, a Board Game Expo, és a KoreaON kulturális fesztivál várja a látogatókat a filmes, társasjátékos, képregényes és zenei szakma jeles képviselőivel, hazai és nemzetközi sztárokkal.

A Comic Con lelke ezúttal is a MasterCard Nagyszínpad lesz, ahol 6 külföldi színész is megfordul majd a hétvégén. A Trónok Harca Bronnját alakító Jerome Flynn mellett  többek közt a Vikingek Rollója, a Charlie és a csokigyárban az umpalumpákat megformáló Deep Roy, és a több tucat gengsztert megformáló, a Dark Knightban is gonoszkodó Eric Roberts is (aki mellesleg Julia Roberts testvére).

Hirdetés

A nyelvi korlátoktól sem kell tartani, a beszélgetéseket tolmács fordítja élőben, a beszélgetések után pedig találkozni, sőt, közös képet készíteni is lehet velük.

A Magyar Filmszínpadon a filmes szakma hazai képviselői vonulnak majd fel. A több mint 300 filmes és sorozatos produkcióban felbukkanó kaszkadőr legenda, Piroch Gábor mellett például a szinkronszakma jeles képviselői, Galambos Péter (Ross Geller, Dominic Toretto, Penge) és Baráth István (Pókember, Morty, Spongyabob), smink és maszkmesterek, zeneszerzők és animációs rendezők avatják be a látogatókat a szakma kulisszatitkaiba.

Természetesen ez csak a jéghegy csúcsa, hiszen a színpadokon kívül is rengeteg program, verseny, vetélkedő, cosplayer, képregényrajzoló, valamit a legmenőbb művészek portékái várnak a Hungexpón.

Ha többet akarsz tudni a rendezvényről, irány a Budapest Comic Con weboldala!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)