Hirdetés

Brothers in Arms 3

|

Még idén várható a Brothers In Arms: Hell's Highway, a Ubisoft és a Gearbox II. világháborús sorozatának harmadik epizódja. Bár a környezet a régi, a technológia vadiúj, és nyugodtan mondhatjuk, hogy az állunk leesik majd a látottak alapján.

Hirdetés


A harmadik rész eseményei középpontjában ezúttal az Operation Market-Garden, a II. világháború legnagyobb légi hadművelete áll. Ennek eseményeit kell túlélnünk valahogy a jó öreg Matt Bakerrel és Joe Hartsockkal, illetve a 101-esek többi tagjaival.

A Brothers In Arms grafikájával ugyan nem voltak különösebb gondjaink, de némi bizakodásra ad okot, hogy ezúttal nem az Xbox és PlayStation 2-vel párhuzamosan fejlesztik a PC-s verziót, hanem az Xbox 360 és a PS3 mellett... az Unreal Engine 3 alapjain. Ha tehát next-gen, legyen next-gen, legalább lesz mivel megdolgoztatni a gépet.


Új fícsörök (vagy ahogy legutóbb láttuk, featúrák) természetesen várhatók, de hogy mik, azt persze nem árulják el, annyit azonban igen, hogy a többjátékos részt teljes egészében átdolgozzák és bár a BiA 3 nem a klasszikus multi FPS-ek műfajában indul (mármint nem olyan nevekkel versenyezne, mint például a Battlefield-sorozat) de nem lesz oka szégyenkezni, sőt! A "történelmi hitelesség" pedig (amit mindig annyira hangsúlyoznak, fogalmam sincs hogy miért, mert szerintem senkit sem érdekel igazán) most még nagyobb szerepet kap, úgyhogy aki erre izgul, az kapaszkodjon, az összes normandiai cseresznyefa a helyén lesz. Hát hurrá. De, mit is tehetnénk, amíg nem sikerül többet kicsikarni a Gearbox embereiből, lelkesedjünk látatlanban. Jó lesz ez, fogadunk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)